Malkin zraněn?

Evgeni Malkin se při svém hrůzu nahánějícím debutu dokázal vyrovnat s nepřízní osudu, když po zápase i přes možné zranění zůstal v dobré náladě.

?Snaží se zůstat pozitivně naladěný,? řekl obránce a Malkinův chráněnec Sergej Gonchar. Dvacetiletý ruský centr si podle posledních zpráv přivodil po kolizi se spoluhráčem Johnem LeClairem zranění horní části těla, pravděpodobně v oblasti ramene. Generální manažer Penguins Ray Shero uvedl, že bližší informace o jeho stavu budou k dispozici ve čtvrtek, zatímco dnes je předčasné cokoli specifikovat.

?Zatím bychom pouze spekulovali,?řekl Shero po přípravném zápase, který Penguins vyhráli 5:4. ?Uvidíme, jak se bude cítit zítra. Moc se mi ulevilo, když se po tom pádu zvedl.?

Malkin nebyl bezprostředně k zastižení pro komentář, nicméně byl viděn jak opouští Moncton Coliseum se závěsem na ruku. Jeho tak očekávaný debut se změnil v návštěvu v nemocnici poté, co se po nedorozumění srazil se spoluhráčem Johnem LeClairem. Malkin přihrál LeClairovi a ten v rychlosti nestihl využít brankovou příležitost a následně skončil na hrazení, přičemž vzal Malkina nechtěně sebou. Mladý Rus sebou nešetrně praštil na led a zůstal tři až čtyři minuty ležet. Diváci v hale v ten moment oněměli. Nakonec se za pomoci spoluhráčů zvedl a držeje se za levé rameno opustil led. Do zápasu se již nevrátil.

?Malkin mi poslal perfektní nahrávku, avšak já si stoupl na hranu a ztratil jsem rovnováhu,? vysvětloval LeClair. ?Určitě jsem ho nechtěl zranit. Doufám,že to nebude vážné.?

Malkin si při svém zkráceném debutu vedl velice dobře, když po několika vteřinách zápasu perfektně nahrál Sergeji Goncharovi. ?Není moc příjemné, zvláště když jde o první zápas,? řekl centr Sidney Crosby. ?Doufám, že bude brzy zpátky. Hrál dnes moc dobře i v té nešťastné situaci. Vypadá to, že to na téhle úrovni umí.?

21. 09. 2006, Will









Česky English
Tabulka divize

No Table

Tabulka konference

No Table

Železní muži
Rob Scuderi GP 119 v řadě
Nick Spaling GP 77 v řadě
Chris Kunitz GP 46 v řadě
Brandon Sutter GP 43 v řadě
Paul Martin GP 38 v řadě
Maxim Lapierre GP 30 v řadě
Blake Comeau GP 24 v řadě
Beau Bennett GP 24 v řadě
GP 16 v řadě
Ben Lovejoy GP 15 v řadě
Aktuální série
Sidney Crosby Pts 4 zápasy
Pts 2 zápasy
Patric Hornqvist Pts 2 zápasy
A 2 zápasy
Čekající na milník
Příští zápasy
Poslední zápasy
Kanadské bodování
Góly
Asistence
Výročí narození
Randy Carlyle 1956 (Kanada, 68 let)
Anketa
V dresu Pittsburghu bych v příští sezóně nejraději viděl

Phila Kessela
15286 hlasů, 23% (15286)
Jeff Skinner
13411 hlasů, 20% (13411)
Patricka Sharpa
13474 hlasů, 20% (13474)
T.J. Oshieho
13056 hlasů, 20% (13056)
Martina St. Louise
11201 hlasů, 17% (11201)

Celkem hlasů: 66428
Tento den v minulosti